maanantai 1. kesäkuuta 2015

Taas minä ajelin mutkaista tietä pienten kanssa lankakaupalle. Ja siellä myyjä kannusti ja yllytti suurentamaan Pienimmälle tekemääni villatakkia Pienelle. Kun on niin mieluinen, ettei mikään muu malli houkuttele, mutta Pienimmälle tekemäni koko oli ohjeen suurin. Suurentaminen osoittautuikin helpoksi, kun löysin saman suunnittelijan tekemän samantyylisen villatakin ohjeen isommille lapsille, josta saan helposti napattua silmukkamäärät.
Ja kyllähän Pienemmänkin pitää saada samisvillatakki.
Tänään on täydellinen sadepäivä istua sohvannurkassa kutomassa koko ilta. Töiden jälkeen sytytettyäni leivinuuniin tulen istuinkin kutomaan. Mutta nousin vielä laittamaan pyykkikoneen päälle ja vaihtamaan kelloon patteria. Enkä minä sen jälkeenkään osaa siihen koko illaksi istahtaa. Kun sitten en ehtisi pienten kanssa puuhailla mitään.
Mutta yritän minä silti kiireen vilkkaan saada villatakit valmiiksi. Helppo asuvalinta viileisiin päiviin ja mukaan otettavaksi kuumien kesäpäivien viiletessä illaksi.
 
Tässä villatakki-innostuksessa miehelle aloittamani raitasukat jäivät keskeneräisinä odottamaan. Puhumattakaan siitä työstä, johon alun perin lähdin lankoja ostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti